Tuesday, August 23, 2011

Skim Pinjaman Graduan / Siswazah



Syarat-Syarat:

1. Memiliki Diploma/Ijazah
2. Mendapat tawaran kerja dari sebuah syarikat swasta atau kerajaan atau badan berkanun
3. Gaji + Elaun Tetap yang ditawarkan mestilah:
- RM 1900++ (baru mula kerja atau bekerja kurang dari 3 bulan)
- RM 1600++ (telah bekerja lebih dari 3 bulan)
4. Berjawatan Tetap @ Kontrak (kontrak mestilah berbaki tidak kurang dari 6 bulan keatas) 
5. Berusia 30 tahun dan kebawah

Dokumen Permohonan Pinjaman:

1. Kad Pengenalan
2. Lesen Memandu
3. Surat Tawaran Kerja 
4. Transkrip ATAU Skroll ATAU Surat Pengesahan Tamat Belajar 
5. Slip gaji (sekiranya ada)

Nota: bermula dari tahun 2013 sekiranya tuan/puan/cik masih belum memiliki lesen memandu, tuan/puan/cik masih lagi boleh memohon untuk skim ini dengan syarat - perlukan seorang penjamin ahli keluarga (suami/isteri/ibubapa/adikberadik) yang mempunyai lesen kereta.

Soalan-soalan Lazim untuk skim graduan:

1. Apakah kereta yang layak dibeli?
- Semua jenis kereta - tertakluk kepada gaji yang ditawarkan.
Contoh 1: Gaji RM 1700 (kasar) - maksimum pinjaman ialah RM 40,000 sahaja
Contoh 2: Gaji RM 2200 (kasar) - maksimum pinjaman ialah RM 65,000 sahaja
2. Gaji saya RM 1700, bolehkah saya memohon untuk pinjaman kereta Toyota Vios TRD?
- Maaf, anda tidak layak, pinjaman maksimum yang dibenarkan untuk anda ialah RM 40000.00 sahaja.
3. Adakah saya perlu ada penjamin untuk skim ini?
- Tidak

Sekiranya anda masih belum jelas dengan skim ini, bolehlah mengubungi saya melalui emel atau telefon (kepada serious buyers sahaja)..
PENTING: Komen DIBENARKAN tetapi TIDAK DIGALAKKAN kerana mungkin saya akan terlepas pandang untuk membalas komen tersebut.

SILA HUBUNGI (SEKIRANYA INGIN MEMBELI KERETA DENGAN SAYA):
ZAKI [ 019-2198400 ] CALL/WHATSAPP/SMS
admin@zakiautoworld.com 

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERURUSAN & MEMBELI KERETA DENGAN ZAKIAUTOWORLD
_______________________________________________

"Mudah,Cekap & Amanah"
http://www.zakiautoworld.com/ -  Sejak 2010 (since 2010)

100 comments:

  1. saya guru baru bekerja..brape bulanan m line mt persona elegance 'O" downpament

    ReplyDelete
  2. http://zakiautoworld.blogspot.com/p/harga-kereta-baru.html

    Sila rujuk disini.

    ReplyDelete
  3. Salam..sy bru habis belajar..tetapi akan further master 2 bln lg..lyak ke sy ambil skim graduan ni? n skim ni valid ke utk bli kereta trpakai? hrp dpt mmbantu sy :). maisarahza@gmail.com

    ReplyDelete
  4. W.salam... Maisarahza... Anda tidak layak untuk skim graduan. tetapi jika anda ingin beli kereta anda boleh dengan syarat ada penjamin bergaji 2000keatas

    ReplyDelete
  5. Salam....Saya salah seorang lulusan Diploma yang sudah bekerja..Walaupun saya sudah bekerja, pendapatan bulanan saya tidak sampai RM1,000..
    Saya ingin membeli kereta tetapi masalahnya, penjaga saya sudah tidak bekerja..So, macam mana ye?

    ReplyDelete
  6. W.salam.. Kalau mcm tu, adik beradik atau suami isteri boleh jadi penjamin.

    ReplyDelete
  7. salam. sy adalah lulusan degree yg telah bekerja 3 bulan dan gaji saya lebeyh kurang 2600 sebulan. boleh kah sy memohon skim ini??? perlu penjamin or not?

    ReplyDelete
  8. W.salam..tidak perlukan penjamin.Keterangan lanjut boleh terus call saya. TQ

    ReplyDelete
  9. salam.. saya lulusan degree dan dah bekerja 3 bulan di syarikat swasta. gaji saya lebih kurag rm1300 sebulan. bolehkah saya mohon skim ini dan bercadang nak beli saga 1.3 FL (auto) standard atau persona 1.6 (auto) b-line... harap dpt mbantu... wan kluang

    ReplyDelete
  10. W.salam. Gaji minimum adalah 1600. Jika kurang dari itu, perlu ada penjamin.

    1.3 & 1.6 tidak banyak beza. cuma dari segi penjimatan minyak dan kuasa pecutan sahaja.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...Bro,saya baru kerja sebulan..lepasan diploma dan belum grad agi..gaji 1st dijangka dapat hujung bulan 9...basic lam 1500,elaun tetap lam 500...layak ke untuk saya buat pinjaman kenderaan??
    Satu lagi nak tanya, boleh ke kalau nak buat tempahan Proton Saga BLM 1.3 Special Edition tu sekarang sebab malas nak beli y 2nd...
    Itu kereta idaman saya...harap dapat bantu jelaskan...

    ReplyDelete
  12. Waalaikumussalam Wan, saya perlu tau company apa yg anda kerja. ada yang perlukan penjamin ada yg tidak perlukan penjamin. Bergantung kepada kekuatan syarikat tempat anda bekerja.

    Saga SE memang x keluar dah. TQ

    ReplyDelete
  13. salam, saya telah bekerja selama 3 bulan dengan gaji kasar 1500, gaji bersih 1330, lepasan diploma, bekerja di pejabat guaman yang telah ditubuhkan lebih 8 tahun, saya berminat dengan saga fl 1.6 yg bernilai 46,549. Namun saya mempunyai kereta yang ingin ditolak (atos tahun 2004) anggaran 8-10k, juga ingin ditambah dengan sedikit downpayment 7k, maka secara kasarnya selepas ditolak (trade in + 7k) menjadi 29,000++ maka adakah saya layak membuat pinjaman melalui skim graduan ini?

    ReplyDelete
  14. W.salam EN razif. Saya kurang jelas pada ayat ini,
    selepas ditolak (trade in + 7k) menjadi 29,000++..

    en layak untuk beli saga sekiranya ada downpayment.
    En Razif boleh terus hubungi saya. TQ

    ReplyDelete
  15. salam..graduan yang sudah lama grad tp baru bekerja layak memohon?

    ReplyDelete
  16. W.salam, bergantung kepada company yang en bekerja.
    Sekiranya kerajaan atau swasta yang tersenarai dalam bursa saham, dapat je surat tawaran kerja terus boleh beli.
    Jika berminat boleh terus hubungi saya. TQ

    ReplyDelete
  17. salam, saya baru saja grad, 22/9...sekarang kerja temporary, gaji rm 1,000 sebulan....tapi ada simpanan..tiada slip gaji..layak ke sy dgn skim ni?...sy berminat dgn sistem penbiayaan secara islam. bank yang mana sesuai?

    ReplyDelete
  18. W.salam. Layak sekiranya ada penjamin.TQ

    ReplyDelete
  19. sy ingin jadikan ibu @ kakak sy sebagai penjamin, tapi mereka tiada slip gaji sebab bekerja sendiri.tapi ada wang simpanan di bank-bank...macam mana nak setel kan masalah ni? dan apekah dokumen-dokumen yang perlu disediakan oleh penjamin?

    satu lagi soalan sy, jika sy berminat untuk memiliki myvi SE auto, berapa byk duit yg perlu sy sediakan?...sekarang sy ade dlm rm 9,000++...adakah ia mencukupi untuk memiliki myvi tersebut?

    ReplyDelete
  20. Sila hubungi saya. Saya perlu maklumat lanjut. TQ

    ReplyDelete
  21. salam en zaki..jika saya seorang graduan yang sudah grad lbih dari 1 tahun dan baru mendapat kerja masih layak membeli kenderaan di bawah skim siswazah atau tidak? Saya bekerja di syarikat swasta (oil & gas ) yang tidak disenarai dalam bursa saham.

    gaji ditawarkan ialah ~rm2300.00. Jika layak, apakah model kereta yang boleh saya beli.

    ReplyDelete
  22. W.salam. Sila hubungi terus saya. Saya perlu tau lebih detail untuk membantu. TQ

    ReplyDelete
  23. salam..saya berminat untuk beli MYVI 1.5 auto Extreme dalam masa terdekat..saya baru sahaja tamat pengajian sebagai guru lepasan ijazah..saya sudah lepas interview SPP dan disahkan jawatan tetap...tetapi masih tiada slip gaji kerana belum dipostingkan..adakah saya layak di bawah skim siswazah?apa dokumen yang diperlukan?

    ReplyDelete
  24. W.salam. dah ada offer letter atau belum. Kalau dah ada terus hubungi saya 0192198400

    ReplyDelete
  25. salam, sy graduan yg baru saja bekerja secara sambilan dgn pendapatan bersih 1.7k sbln.. sy bermnat utk memiliki kereta myvi, tapi khuatir over budget, sekiranya sy ingin memiliki viva, brpe monthly payment, layak ke utk skim ni?

    ReplyDelete
  26. Perempuan: Kalau kerja sambilan perlukan seorang penjamin. TQ

    ReplyDelete
  27. salam, sy masih study lagi, sy nk bli kereta n penjamin sy tu sepupu.boleh ke dia jadi penjamin? (haliza)

    ReplyDelete
  28. hi..sy bru abes study, belum keja dan bakal training utk 3 buln. adkh sy layak utk skim ini? dan bgaimana cara?

    ReplyDelete
  29. W.salam. Maaf x bleh. Sila rujuk pada syarat. TQ

    ReplyDelete
  30. salam,,, sy berminat dgn skim ni tetapi adakah sy layak untk beli kereta toyota vios dgn 0 downpayment??? sy berjawat kakitangan swasta,,, pendapatan sy rm14++, tidak termsuk OT n elaun... so layak ke sy memohon???? harap reply.... tenQ....

    ReplyDelete
  31. W.salam. gaji minimum utk k.tangan swasta ialah RM 2.3k keatas termasuk elaun dan basic.

    ReplyDelete
  32. salam..saya baru je graduate dan sudah bekerja slama 3 bln dan pendapatan saya lbh krng RM2.5K sebulan..layakkah saya menggunakan skim inidan aya berminat untuk dengan kereta exora..

    ReplyDelete
  33. w.salam anda layak. Ekslusif hanya dari zakiautoworld. Sila hubungi saya. TQ

    ReplyDelete
  34. salam... saya mempunyai gaji kasar RM2400.. selepas ditolak personal loan dan sebagainya... baki gaji saya hanya tinggal RM1200.. Saya berminat untuk memiliki saga FLX (a) E (solid).. downpayment 10% dan saya kalau boleh tak mahu guna penjamin... layak tak saya beli? (dah rujuk syarat2).. kemungkinan en. ada penyelesaian lain..
    saya kerja dengan gov dah setahun lebih..

    ReplyDelete
  35. W.salam. Sekiranya tidak mahu pakai penjamin boleh. Tp downpayment mungkin perlu dalam 9ribu. Jika berminat boleh call saya. TQ

    ReplyDelete
  36. salam, saya baru sahaja grad dan baru sahaja bekerja dgn syarikat swasta,offer letter dh ade ,dan gaji pokok saya RM1700,lepasan diploma.. tidak termasuk elaun kenderaan..sy berhasrat utk memiliki saga flx std..layak ke sy memohon?

    ReplyDelete
  37. W.salam anda layak. Ekslusif hanya dari zakiautoworld. Sila hubungi saya. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. encik zaki..saya keja kerajaan hampir 10tahun..sy nak mohon proton persona sv..masalahnya slip gaji saya cuma dapat print yang terkini satu bulan..boleh ka saya mohon dengan hanya slip gaji sebulan terkini????

      Delete
  38. saudara zaki, saya ada satu persoalan..saya bekerja disebuah syarikat swasta multinasional dan gaji yang saya terima adalah secara cash, gaji bulanan adalah rm2.5k..gaji direct bagi kat tangan dan masalahnya saya tidak memasukkan duit gaji saya ke dalam bank dan automatically saya xde statement bank untuk dikemukan..so, camna status saya ini adakah form epf yg dipotong untuk setiap bulan gaji boleh digunaka pakai..

    ReplyDelete
  39. Kalau berminat, boleh terus call saya. Saya boleh bantu pihak tuan. TQ

    ReplyDelete
  40. assalam... sy hana lepasan diploma dan gaji sy skrg RM1800 x termasuk elaun... sy staff TM so bleh x sy dapat kan skim ni? parents sy pesara so x kje..

    ReplyDelete
  41. salam..gaji saya rm3200,dh bkerja swasta dah setahun, degree graduate...sy bermnat nk abik exora bold premium tp nk 0% downpayment..pendapat encik skim siswasah or markup yg mner lbih baik..

    ReplyDelete
  42. W.salam. Boleh. Kalau berminat boleh terus call saya. TQ

    ReplyDelete
  43. salam...sy baru bkerja..starting gaji rm1900 n keje dlm sektor swasta..sy minat myvi tp tkut over bajet..bleh x bg advise mne choice yg ok utk sy?

    ReplyDelete
  44. Salam...saya keja swasta, gaji rm1800 n de offer letter, keja tetap tp xder lesen boleh mohon x?lesen baru jer nak amik...

    ReplyDelete
  45. W.salam. Dengan gaji tersebut. dah ok dan over budget kalau beli myvi 1.3 standard. kalau berminat boleh terus call saya.
    TQ

    ReplyDelete
  46. AIsha: w.salam. Boleh jer. Kalau berminat boleh terus call saya. TQ

    ReplyDelete
  47. SALAM..nak tanya kalau kje kat company biasa,ada penjamin,surat pengesahan tapi xada slip gaji pun boleh lulus ke?

    ReplyDelete
  48. W.salam.
    Boleh. Kalau berminat boleh terus call saya. Tq

    ReplyDelete
  49. saya bru je graduate degree n tak start kje lg..tp sy da dpt offer letter..basic salary sy dlm rm2k.sy still kne tggu 3bulan slip gaji jugak ke?still perlukan penjamin ke?kereta apa yg sesuai dgn gaji saya?

    ReplyDelete
  50. Mummy Z: layak. Saya boleh bantu. X perlu penjamin. Sekiranya berminat boleh terus call saya. TQ

    ReplyDelete
  51. Salam..sy bru graduate n sy baru bkerja selama 5 bulan di cmpany swasta..gaji brsih rm1600.. brkeinginan utk mmbeli saga flx cvt 1.3 exec.. adakh sy layak utk mmhon skim ini..? tanpa downpayment, brape interest..?

    ReplyDelete
  52. Layak. BermiNat bleh call saya. Tq

    ReplyDelete
  53. sy lepasan ijazah n masih belum grad,dah bekeja 3 bln di syarikat swasta.gj bersih sy 1380,msh lum cnfrm lg.selepas cnfrm gaji akn brtmbh 1500 adakah saya lyk untuk mmbeli myvi 1.5 SE,berapa byrn blnn

    ReplyDelete
  54. Atiqa: dalam kes atiqa. Atiqa perlukan penjamin bergaji 3k keatas dan downpayment sekurang2nya 4k utk beli myvi se. Tq

    ReplyDelete
  55. Saya lepasan Dip. dan saya baru sahaja mendapat tawaran bekerja secara kontrak di sektor swasta dengan pendapatan bersih sebulan rm1600. Sekiranya saya membuat D/P rm 8000 untuk persona h-line, adakah saya layak untuk membuat pinjaman skim siswazah ini? Dan berapakah bayaran bulanan saya sekiranya tempoh bayaran pinjaman saya 7 tahun?

    ReplyDelete
  56. W.salam. Anda layak. Bayaran bulanan lebih kurang 720 sebulan. Berminat bleh terus call saya. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.saya berminat untuk beli kereta Proton Persona 1.6 Elegance B-Line (m) -...saya baru bekerja selama 5 bulan dan merupakan seorang siswazah......sekarang saya berkerja sebagai guru tetapi kontrak..jumlah gaji bersih saya adalah 2100 selepas di tolak KWSP..boleh tak saya tahu berapa saya perlu bayar untuk d.payment dan untuk bulanan....dan adakah saya layak untuk Skim pinjaman siswazah.?..

      Delete
    2. W.salam. Layak. Sekiranya serius boleh terus call saya. TQ

      Delete
  57. W.salam. Layak... boleh terus call saya. TQ

    ReplyDelete
  58. salam, saya nak tanya..skim graduan O downpayment hanya utk model proton & perodua sahaja atau boleh utk model import juga? Saya dh grad master, baru bertugas sbg pensyarah (kontrak) di USM sementara tunggu lulus PhD.Pendapatan bulanan RM2800.Sejurus lulus nanti akan diserap terus ke jawatan tetap (gaji bersih lebih kurang RM5000).Cuma masalah sekarang sy baru sebulan bekerja dan taraf sekarang kontrak shingga tamat PHD.Harap dpt jelaskan..tq

    ReplyDelete
  59. salam.sy graduan yang bru bekerja dan gaji 1500.sy berminat dgn saga flx auto std.adakah sy layak utk membuat loan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Layak. sekiranya berminat call saya. TQ

      Delete
  60. salam gaji bersih sy dlm 27++..lepasan ijazah..plan nak beli persona auto m-line.pendapat encik yg mane lg ok markup or skim siswazah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Ada kelebihan dan kekurangan masing2. Sekiranya berminat utk dpatkan nasihat lanjut dan ingin bli kereta, boleh terus call saya. TQ

      Delete
  61. Saya behasrat untuk ambil VIVA 1.0 EZ ELITE STD (A)dgn '0'd/payment, sudah grad diploma 3 tahun lepas dan baru 1 bulan bekerja di anak syarikat dibawah bidang kuasa menteri besar selangor.Status jawatan kontrak dan selepas 3 bulan akan diserap ke jawatan tetap.Gaji selepas ditolak kwsp RM1000 tak termasuk ot dan bidang kerja sy ni membuat saya terdesak utk gunakan kereta.Adakah saya layak utk skim graduan ni? dan saya perlu penjamin ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muna: Maaf saya katakan, untuk memohon skim graduan, gaji minimum mestilah RM1600 dan keatas. Sekiranya Muna berhasrat untuk membeli kereta, Muna perlulah mempunyai seorang penjamin adik beradik ATAU ibu bapa yang berpendapatam 2000 keatas sebulan. Maklumat lanjut boleh terus call atau emel kepada saya. TQ

      Delete
  62. Salam. Saya graduan berkelulusan degree, sekarang bekerja secara kontrak dengan TLDM, gaji sekitar RM1.7k (akan dinaikkan mengikut skim SBPA), tp tidak mempunyai slip gaji. dpt gaji x tetap, kdg2 2 bln skali, kdg2 3 bln skali (RM1.7k x 3) sekaligus. ada surat kuasa bekerja. berminat untuk beli myvi se. layak ke sy mmbuat pinjaman skim graduan? tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. dalam kes tuan, tuan perlukan penjamin. Kalau submit pun bank pasti akan minta penjamin yang stabil. TQ

      Delete
  63. saya graduan baru sebulan berkerja... gaji bersih 2k sebulan.. adakah saya layak untuk mmbli myvi s.e tanpa memerlukn penjamin??

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Layak. Berminat call saya. TQ

      Delete
  64. salam, saya seorg graduan..gaji basic rm1800..saya berminat nak beli neo cps..adakah saya layak untuk skim graduan ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Satria neo telah dihentikan pengeluaran. Dengan gaji 1800 kelayakan untuk skim graduan ialah kereta bernilai bawah RM 50000.

      Delete
  65. salam..sy ingin bertanya tentang skim pinjaman siswazah ini..syarat untuk skim ini hanya untuk graduan baru shj atau graduan yg sudah lame juga layak memohon??

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Untuk semua graduan yang berusia bawah 30 thn. Berminat terus call saya. TQ

      Delete
  66. salam en zaki .. saya berminat membeli Perodua Alza 1.5 ZH Premium .. gaji basic 1800 + elaun 550. so saya layak tak untuk membeli alza .. bekerja dengan kerajaan negeri lebih kurang mcm ngo la ..

    ReplyDelete
  67. Salam en.zaki,sy ikin sy brminat membeli kereta viva 1.0 auto,mslhnya gaji sy basic cuma rm1300+elaun rm150=rm1450.layak ker sy memohon?klu sy guna bf sbg penjamin bole x?tp dia xde lesen..hrfp en dpt mmbantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Insyaallah boleh. Sekiranya berminat boleh terus call saya. TQ

      Delete
  68. As salam.saya keje kontrak company swasta yg tersenarai dlm bursa saham .basic 3.2K .adakah layak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Layak sekiranya kontrak masih berbaki 6 bulan

      Delete
  69. sya nak beli vios y low. punya spec...sy nak guna skim graduan nie...basic sya 1800..pas 2 sya nak tolak neo dah pakai 6 tahun...agak2 leaps x...sya ADA komitmen lain kena bayar 300 sbln

    ReplyDelete
  70. Minimum gaji utih skim siswazah utk vis ialah 2500 bersih. Sekiranya gaji 1800 en reez perlu sekurang2nya 15k downpayment.

    ReplyDelete
  71. salam proton secara rasminya mengeluarkan product satria neo cps r3, adakah skim graduan menyediakan skim untuk satria neo cps r3? n boleh terangkan kiraan bulanan kenderaan ini jika mengambil skim ini? terima kasih :)

    ReplyDelete
  72. Salam,saya baru bekerja 4 bulan lebih,bulan ni kenaikan gaji sebanyak rm500 sekarang gaji kasar sebanyak RM2k saya bekerja sebagai Graphic Designer di sebuah syarikat dekat Puchong,saya ada buat freelance selama 3 bulan lebih sebulan dapat RM500++,Sekiranya saya hendak memohon Proton Satria Neo 1.6 CPS R3,apa langkah seterusnya yang saya perlu buat?tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Langkah seterusnya. Hubungi saya melalui emel atau telefon. TQ

      Delete
  73. Salam saya masih lagi student degree tahun ke 2..saya layak ke tuk beli kereta guna student pakej ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak layak utk skim graduan tetapi layak untuk skim siswa. berminat beritahu saya. TQ

      Delete
  74. salam, saya student engineering semester 6, apa pakej yg ada untuk saya?

    ReplyDelete
  75. As salam. Gaji bersih saya RM1450. adakah saya perlukan penjamin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Layak untuk perodua viva atau proton saga sv sahaja (tanpa penjamin)

      Delete
  76. salam... saya baru stat keje..umo 29, gaji 2800, layak lagi ke beli kete under skim graduan. sy nk 0 d/p

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.Salam. Layak. Berminat hubungi saya 019-2198400

      TAG: Promosi Skim Graduan Proton dan Perodua 2015

      Delete
  77. salam..sy lpasan graduan diploma..brkerja di syarikat swasta baru 2 bulan..basic rm1600 dan gji bersih sy rm1400..adakah sy layak utk mmbeli model axia 1.0 advance dgn "0" d/p?

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Berdasakan kelayakan en Suria, Kelayakan untuk full loan - hanyalah untuk axia auto standard sahaja. TQ

      TAG: Promosi Perodua Axia 2015

      Delete
  78. Salam en zaki..sy lepasan diploma dan bru bkerja dngan hspital kerajaan.basic rm1687 dan elaun rm600.adakah sy layak utk full loan vios j auto?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W.salam. Layak. Sekiranya berminat boleh terus call atau whatsapp saya.

      TAG: Promosi Toyota 2015, Vios 2015, Skim graduan siswazaha 2015

      Delete
  79. assalamualaikum tuan..
    saya masih belajar dan tidak ada penjamin..layakah saya untuk dapat kereta myvi auto

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.
      Layak sekiranya ada downpayment separuh (50%) dari harga kereta. TQ

      Delete

Komen adalah DIBENARKAN tetapi TIDAK DIGALAKKAN kerana kemungkinan saya TERLEPAS PANDANG untuk membalas komen tuan/puan.

Tuan/Puan/Cik digalakkan untuk membuat pertanyaan melalui EMEL / WHATAPPS ATAU TELEFON

zakiautoworld@gmail.com
019-2198400